Lilin tihang bodas di pasar Ghana - Lilin China Litbright (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd.

Lilin pasar iteuk bodas Ghana

Pedaran pondok:

Modél Info Dasar No..: G30-0672D Jenis: Bahan Tihang: Pamakéan Lilin Parafin: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Pernikahan, Pesta, Ulang Tahun, Pencahayaan Bumi, Fungsi Hiasan: Lampu Warna: Rasa Bodas: Waktos Ngaduruk Tanpa Wangi: 4.5H Ngolahna: Mesin Diaméterna: 1.5cm: Panjangna: 19.5cm Émbaran Tambahan Pakét: bungkusan cellophane Produktivitas: 30 ton Merek: Litbright Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Air Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 3 × 20 ′ fcl Sértipikat: BV MSDS BSCI Imah bodas ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Xingang,China
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Model No.: G30-0672D

    Jenis: Tihang

    Bahan: Lilin Parafin

    Pamakean: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Kawinan, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Bumi, Hiasan

    Fungsi: Lampu

    Warna: Bodas

    Rasa: Teu diambeu

    Waktos Ngaduruk: 4.5H

    Ngolahna: Mesin

    Diaméterna: 1.5cm: Panjang: 19.5cm

    Inpo tambahan

    Pakét: bungkus cellophane

    Produktivitas: 30 ton

    Merk: Litbright

    Transportasi: Sagara, Bumi, Udara

    Tempat Asalna: Cina

    Kamampuhan Suplai: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    Lilin rumah tangga bodas kanggo panggunaan unggal dinten, urang gaduh seueur pola sareng ukuran anu béda. Upami anjeun parantos tuang, mangga hurungkeun lilin tihang bodas kami, éta romantis pisan. Mangga kontak kami pikeun kerjasama salajengna.

    Detil Gancang

    • Jenis: panggunaan bumi bodas
    • Bahan: Lilin Parafin, lilin Parafin
    • Fitur: Lilin Relighting
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Iteuk
    • Handmade: Henteu
    • Anggo: Hiasan Bumi
    • Tempat Asalna: HeBei, Cina (Daratan)
    • Ngaran mérek: Litbright
    • Nomer Modél: lilin bodas
    • Ngaran produk: Lilin nganggo bumi bodas
    • Pamakéan: Pamakéan di bumi
    • Logo: Permintaan Palanggan
    • Beurat: 15-100 g
    • Ngepak: Polybag
    • MOQ: 5000 PCS
    • Sampel gratis: Sadia
    • Merk: Litbright
    • Ukuran: Paménta Palanggan

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: polybag, cellophane, atanapi ngaleutikan kantong nganggo karton atanapi numutkeun pamundut konsumén
    Detil Pangiriman: dina jangka waktu 30 dinten saatos nampi bayaran anjeun oy aslina L / C
    Bungkusan & Pengiriman

    Pakét: kerajinan keretas, kantong ngaleutikan, kantong sélopéna, kantong plastik kalayan catons atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén

     Sampel: Kami tiasa nyayogikeun sakedik sampel gratis pikeun rujukan anjeun, tapi angkutan barang kedah dibayar ku pembeli

    Sampel waktos nuju: 2-5 dinten

    Waktos pangiriman: dina waktos 30 dinten saatos nampi prabayar anjeun atanapi L / C asli dina katingali

    Jasa Urang

    Logo palanggan: Ditampi
    Ngarobih kana bahan: warna, bentuk, konstruksi: Ditampi
    inspeksi Umum dina ngalereskeun sateuacan ngepak 
    inspeksi pihak katilu: Ditarima

    Kontrol Kualitas:
    Sadaya produk kedah dibéréskeun lima cék sateuacan prosés
    pembuatan cek bahan Revelant sateuacan produksi Cék 
    lengkep saatos unggal prosés perorangan 
    dipariksa Pinuh saatos produksi
    saatos produksi dikemas sateuacan pengiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!